Werkgevers

Recruiter Friesland - Uw lokale partner

Recruiter Friesland is als intermediair de partner voor werkgevers en werkzoekenden, vanwege onze lokale focus en onze blik die verder reikt dan het CV van de werkzoekende alleen. Bovendien weten wij door onze jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling, wat er echt speelt in de markt. Of het nu gaat om uitzenden en/of detacheren, werving & selectie of payrolling, bij ons bent u aan het juiste adres!

Recruiter Friesland gaat voor kwaliteit. Dit is het meest zichtbaar in ons contact met opdrachtgever en werkzoekende; een persoonlijke benadering staat centraal in onze werkwijze. Wij nemen de tijd om beiden goed te leren kennen, om zo de beste match te realiseren. Daarnaast worden onze bedrijfsprocessen ondersteund door een kwalitatief hoogwaardig automatiseringssysteem. Dit stelt ons in staat optimale dienstverlening te bieden aan onze opdrachtgevers, werkzoekenden en niet te vergeten onze eigen medewerkers.

Op dit moment is Recruiter Friesland gevestigd in Utrecht en Sneek en zijn dit ook de regio's waar wij als Recruiter lokaal opereren.

Recruiter Friesland is aangesloten bij de NBBU, belangenbehartiger van 900 uitzend- en bemiddelingsorganisaties, voornamelijk in het MKB. Het lidmaatschap van de NBBU is een kwaliteitswaarborg voor goed ondernemerschap.

Recruiter Friesland is altijd op zoek naar nieuwe kansen voor u als opdrachtgever en voor de talenten van nu en morgen.

U kunt bij ons terecht voor:

Recruiter Heerenveen

Recruiter Drachten

Recruiter Sneek

Recruiter Leeuwarden

Recruiter Friesland gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.